EL PROPER 15 DE MAIG INAUGUREM EL CLUB DE LECTURA CABANYAL OBERT

Llegir ens ajuda a formar-nos com a persones i com a ciutadania, a tenir opinions coherents sobre la gran quantitat de temes que avui en dia ens envolten. Per això hem creat un nou Club de Lectura. Si t’interessa formar part o, almenys, rebre informació sobre aquest tema, pots assistir a la reunió el proper dimarts dia 15 de maig, a les 18:30h. a la Biblioteca Municipal del Cabanyal, Carrer de la Reina, 85 de València.

Llegir és una de les millors formes de coneixèr món sense necessitat de moure-n’s d’una cadira. Llegint les persones podem descobrir noves paraules, noves formes d’expressió, podem fer volar la nostra imaginació, podem accedir a noves teories i opinions sobre multitut de temes i moltes coses més. Podem dir sense quedar curts que llegir ens ajudaa formar-nos com a persones i com a ciutadania, a tenir opinions coherents sobre la gran quantitat de temes que avui en dia ens envolten, degut a la gran quantitat d’informació de que dispossem.

All leaders are readers, diuen en anglès. Pot ser llegir no ens convertirà a tots en líders però segur que si ens ajudarà a convertir-nos en persones millors formades, més tolerants, més savies, disposades a intercanviar opinions, a acceptar les divergencias, a conviure en suma.

Envia’ns correu electrònic o missatge per Facebook indicant el teu nom i adreça de correu electrònic i el teu interès a assistir; o passa’t directament per la biblioteca el dia 15 i t’explicarem com ho anem a organitzar